0.010000 kg
Hunter Pro 15A, 0-360, R:4,6m állítható fúvóka

Hunter Pro 15A, 0-360, R:4,6m állítható fúvóka

Bruttó ár: 509 Ft
Nettó ár: 401 Ft

330413

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
25 5% Legfeljebb 636 Ft
50 10% Legfeljebb 2 545 Ft
Mennyiség

Hunter Pro 15A, 0-360, R:4,6m állítható fúvóka

-       Állítható szórásképű fúvóka 0°- 360° között

-       Kanyargós, íves, különböző méretű területek beöntözésére

-       Hunter Pro-Spray szórófejház / Hunter PSU szórófejház közkedvelt fúvókája

-       Egyszerűen beállítható, könnyen telepíthető

-       Víztakarékos, szélnek ellenálló nagycseppes öntözés

-       Szennyeződésvédelem

Kérdése van a termékről?

Hunter Pro 15A, 0-360, R:4,6m állítható fúvóka

A Hunter Pro 15A egy állítható szórásképű, esőztető spray fúvóka. Az új technológiás öntözés csúcsterméke. Amerikai nagyvállalatként ismert Hunter Industries a termék gyártója. Termékcsaládjai régóta ismertek, híres megbízhatóságáról és kiváló minőségéről. Élettartama több évig is kitart.

Minden állítható fúvóka különböző színű, ezáltal könnyebb beazonosítani, például ha cserélni kell vagy csak egyszerűen karbantartani, tisztítani akarja a fúvókát. A Hunter fúvóka 15A színkódja a fekete.

Az öntözési sugár 4,6 méter a Hunter 15A fúvóka esetében. A szórástávolság minden fúvókánál fix, azaz meghatározott. Rugalmasan felhasználható, ilyen előny az állítható szögtartomány 0 °-tól egészen 360°-ig, így számos lehetősége van a terület pontos tervezéséhez. Egyszerűen tekerhető a Hunter 15A fúvóka tetején lévő bordás perem, ezzel tudja beállítani a megfelelő szórásszöget. A beállítása külön szerszámot nem igényel. Szélnek ellenálló, a nagyobb vízcseppek minimalizálják a víz páraképződését és egyenletesebb vízkijuttatást biztosítanak.

A Hunter PRO 15A állítható fúvóka becsatlakozási mérete 1/2” belső menet. Ez megegyezik például a Hunter fix fúvóka, Hunter MP rotátor fúvóka méretével, ezáltal ugyan abba a típusú szórófejházba kompatibilis (pl.: Hunter Pro-Spray, Hunter PSU), így könnyen kiváltható. Minden fúvóka része egy szűrőkosár, mely megakadályozza, hogy a szennyeződés eltömítse a Hunter esőztető fúvóka öntözőnyílását.

Műszaki adatai:

Öntözési sugár: 4,6 méter (2,1 bar nyomáson)

Ajánlott nyomástartomány: 2,1 bar

Öntözési szög: 0°-360°-ig tetszőlegesen beállítható

Vízfogyasztás: 1,5-17,2 liter/perc (beállítástól függően)

Kilépési szög: 28 °

Szín: fekete

A termék fotói között megtalálható táblázatból könnyen kiolvasható a Hunter fúvóka 15 A teljesítmény adatai.

Legyen a terület egyenletes vagy felosztott, a méretek a legváltozatosabbak, a pontos öntözési lefedettséghez kínálatunkban minden terméket megtalál! Számunkra nincs lehetetlen! Szakértő kollégáink segítségét bármikor igénybe veheti, ingyenes öntözőrendszer tervezést biztosítunk! Az Öntözéswebáruház Youtube csatornán számos segítő videót talál a termékek megfelelő használatához!

330413

Adatlap

Fúvóka típúsa
Állítható
Termék súlya: 0.010000 kg

Kapcsolódó termékek