16.000000 kg
PSR-255M 1,1kW 100L horizontális szivattyú

PSR-255M 1,1kW 100L horizontális szivattyú

Bruttó ár: 77 990 Ft
Nettó ár: 61409 Ft

C255M

Mennyiség

PSR-255M 1,1kW 100L horizontális szivattyú

Kérdése van a termékről?

PSR-255M 1,1kW 100L horizontális szivattyú

Cortex PSR-255M

-       Horizontális, 5 lépcsős szivattyú

-       1100 W , 100 liter/perc

-       Gázleválasztós, önfelszívós szivattyú

-       1 fázisú motorral rendelkezik

-       Mezőgazdasági, ipari és háztartási célra egyaránt használható

-       Mikroszórós, szórófejes, csepegtető öntözésre, öntöződobokhoz

-       Automata öntözőrendszer, veteményes, díszkert öntözésére

A Cortex gyártó magas színvonalú, megbízható szivattyúi hosszú évek óta elérhető a magyarországi piacon, a legközkedveltebb szivattyúk közé tartozik. Kínai gyártmány, mely nem a tömegcikk kategória, főleg, hogy hosszú garanciális idővel rendelkezik és minden szükséges pótalkatrésze azonnal beszerezhető. Nem is csoda, hiszen ár- érték arányban és minőségben is megállja a helyét.

A Cortex PSR-255M vízszivattyú háztartási, mezőgazdasági és ipari célra egyaránt használható. Háztartási célra fúrt kút, ásott kút, ciszterna szivattyúnak is használható, legyen szó kerti öntözőrendszer, automata öntözőrendszer, veteményes, díszkert öntözéséről. Házi ivóvíz ellátáshoz is használhatjuk. Mezőgazdasági cél által szórófejes öntözés, mikroszórós öntözés, csepegtető öntözés, öntöződobok működtetéséhez, hagyományos öntözéshez egyaránt használható. Hidrofor tartállyal összeépítve ipari és házi vízellátó rendszerekbe is használhatjuk. Nyomásfokozásra alkalmas.

A Cortex márka PSR-255 M horizontális szivattyú 1 fázisú. Magas minőségű saválló lapátokkal, illetve öntvényházzal rendelkezik. Rozsdamentes acél járókerék, szűrő és tengely alkatrészei hosszú élettartamot biztosítanak. Diffúzor Noryl műanyagból készült. Tengelytömítése kerámia/grafit csúszógyűrűs tömítés. Legfőbb előnye, hogy gázos víz szivattyúzására is alkalmas, azaz ha a felszívott víz levegős azzal is megbirkózik. A Cortex PSR-255M szivattyú tiszta víz és semleges kémia folyadék szállítására alkalmas, óvni kell olyan anyagoktól, amik megtámadhatják, koptathatják a szivattyú alkatrészeit. Tűz és robbanásveszélyes anyagok szállítására nem alkalmas! Szennyezett, homokos víz esetén mindenképp szükséges közegszűrő, homokszűrő, acélhálós szűrő vagy lamellás szűrő használata, ezzel növeljük a szivattyú élettartamát is. A szivattyút a felszínen kell elhelyezni, mindenképp védett, zárt helyen. Lábszelep használatával mélyről történő szivattyúzásra is alkalmas.

Amennyiben további segítségre van szüksége, hogyan tudja használni, kiépíteni öntözőrendszerét vegye fel velünk a kapcsolatot, szakértő kollégáink segítenek. Bővebb leírást és összeszerelési útmutatót az adott termék leírásánál talál vagy tekintse meg az Öntözéswebáruház Youtube csatornáján található videókat, melyek segítenek az összeszerelésben, megfelelő használatban.

 

Műszaki adatai:

Garancia: 12 hónap

Feszültség, fázis: 230V, 1 fázis

Áram felvétel: 7,2A

Teljesítmény: 1100 W

Emelőmagasság: 22-49 méter

Szállítási teljesítmény: 20-100 liter/perc

20 liter/perc mellett 49 méteres emelőmagasság, 100 liter/perc mellett 22 méteres emelőmagasság

Szívó csonk mérete: 1”

Nyomó csonk mérete: 1”

Max. emelőmagasság: 54 méter

Max. szívómélység: 8 méter

Max. folyadék hőmérséklet: 40 °C

Szivattyúház: vasöntvény

Tengely, szűrő, járókerék: rozsdamentes acél

Diffúzor: Noryl, műanyag

A szivattyúhoz nem jár tápkábel és dugvilla gyárilag.

 

 


C255M
Termék súlya: 16.000000 kg

Kapcsolódó termékek