0.005000 kg
Hozamszabályozott csepegtető tüske 3,2x0,9mm csőhöz 3L/h

Hozamszabályozott csepegtető tüske 3,2x0,9mm csőhöz 3L/h

Bruttó ár: 25 Ft
Nettó ár: 20 Ft

600-0015

Mennyiség

Csepegtető tüske 3,2x0,9mm csőhöz 3L/órás vízkijuttatás
Nem kell külön gomba, mert a tüske már hozamszabályozott változatú

Kérdése van a termékről?

Hozamszabályozott csepegtető tüske 3,2x0,9mm csőhöz 3L/h

Hozamszabályozott csepegtető tüske 3l/h 3,2x0,9 mm kapillárcsőhöz

- Könnyű, problémamentes szerelhetőség

- Közvetlen a növény tövéhez tudunk öntözni, vízveszteség nélkül

- 3,2x0,9 mm kapilláris csőhöz

- Hideg vízhez használható

- Olcsó, gyors megoldás

- UV-álló műanyag, hosszú élettartamú

- Szétszedhető, többször felhasználható

Termékleírás

A hozamszabályozott csepegtető tüske 120 °- os kialakítású, a kapillárcső 3,2 x 0,9 mm 90 cm termékkel csatlakoztatható össze. Csepegtető gomba nélkül tudjuk használni, mivel a tüske hozamszabályozott, 3 l/h vízkijuttatási teljesítménnyel rendelkezik. A kapillárcsövet egyszerűen a kék színű csepegtető tüske tetejébe kell nyomni, a cső másik végét pedig az öntözőcső gerincvezetékbe csatlakoztatjuk.

Használata

A hozamszabályozott tüskénél nincs szükségünk csepegtető gombára, itt a kapillárcsövet csatlakoztatjuk a gerincbe. Használatával nincs felesleges öntözési terület, közvetlen az öntözni kívánt növény gyökeréhez tudjuk vezetni a vizet, így nem lép fel vízveszteség. Kiépítése gyors és egyszerű, ezáltal rengeteg időt spórolhatunk magunknak. A csepegtető öntözés további előnye, hogy csökkenti a növénybetegségek kialakulásának kockázatát. A csepegtető leszúró tüske kialakítása segít a vizet a növény tövéhez vezetni, továbbá hegyes vége könnyen leszúrható a talajba, ezáltal megfelelően rögzíteni tudjuk. A csepegtető tüske olyan öntözési területeken használható, mint a gyümölcsös, faiskola, fóliasátor, üvegház, mezőgazdasági terület, kiskert, sziklakert, de alkalmazzuk még balkonládák, cserepes növények öntözésére is. Legfőképp olyan öntözési területen használjuk, ahol nagy távolságban (pl.: több mint 100 cm) helyezkednek el a fák, növények vagy nem egyenlő távolságban helyezkednek el a fák, növények és közvetlen a növény tövéhez szeretnénk öntözni. Otthonunkban is praktikus, mivel nem kell meglocsolnunk, vagy ha elutazunk is biztosítva van a növények öntözése. Nem kell felügyelni az öntözést, mivel az öntözőrendszer kiépítése után a csepegtetés gördülékenyen zajlik, akár automatizálhatjuk is a csepegtető öntözőrendszert.

Összeszerelése

Kiépítése gyors és egyszerű, ilyenkor a gerincvezetéket közvetlen ott fúrjuk meg, ahol a növény tövéhez el akarjuk vezetni a megfelelő vízmennyiséget és belenyomjuk az öntözőcsőbe a 3,2 x 0,9 mm kapillárcsövet. A kék tüske csatlakozásába nyomjuk bele a vékony kapilláriscsövet. A tüskét közvetlen az öntözni kívánt növény tövéhez szúrjuk le.
Az általunk forgalmazott, méretarányos termékek egyaránt kompatibilisek egymással. Amennyiben további segítségre van szüksége, hogyan tudja használni, kiépíteni csepegtető öntözőrendszerét vegye fel velünk a kapcsolatot, szakértő kollégáink segítenek. Bővebb leírást és összeszerelési útmutatót az adott termék leírásánál talál vagy tekintse meg az Öntözéswebáruház Youtube csatornáján található videókat, melyek segítenek az összeszerelésben, megfelelő használatban.

600-0015
Termék súlya: 0.005000 kg

Kapcsolódó termékek