0.010000 kg
Csepegtető tüske körmös 5/3mm-es kapilláris csőhöz

Csepegtető tüske körmös 5/3mm-es kapilláris csőhöz

Bruttó ár: 22 Ft
Nettó ár: 17 Ft

IPS0301BQ

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
500 5% Legfeljebb 550 Ft
1001 10% Legfeljebb 2 202 Ft
Mennyiség

5/3 mm-es kapillárcsőhöz

- körmös csatlakozással

Mennyiségi kedvezmény:

500-1000db -5%

1001 db felett -10% kedvezmény

Kérdése van a termékről?

Csepegtető tüske körmös 5/3mm-es kapilláris csőhöz

Netafim csepegtető tüske körmös 5/3 mm-es kapilláris csőhöz

- Könnyű, problémamentes szerelhetőség

- Közvetlen a növény tövéhez tudunk öntözni, vízveszteség nélkül

- 5/3mm kapilláris csőhöz

- Hideg vízhez használható

- Olcsó, gyors megoldás

- UV-álló műanyag, hosszú élettartamú

- Szétszedhető, többször felhasználható

Termékleírás

Az egyik legközkedveltebb csepegtetőtüske, a Netafim világmárka terméke. Egyszerű körmös kialakításának köszönhetően kevésbé érzékeny a tápoldatok, műtrágyák kicsapódására, kiválására, így nem tömődik el. Csatlakozása körmös, 90 °-ban hajlított, hogy a spagetticső ne törjön meg. A lágyfalú, 5/3 mm kapillárcső fekete és lágyfalú, 5/3 mm kapilláris cső fehér típushoz egyaránt csatlakoztatható. Csepegtető gombával együtt használható.

Használata

A csepegtető tüske a csepegtető gombás öntözés egyik fő alkotó része. Használatával nincs felesleges öntözési terület, közvetlen az öntözni kívánt növény gyökeréhez tudjuk vezetni a vizet, így nem lép fel vízveszteség. Kiépítése gyors és egyszerű, ezáltal rengeteg időt spórolhatunk magunknak. A csepegtető öntözés további előnye, hogy csökkenti a növénybetegségek kialakulásának kockázatát. A csepegtető leszúró tüske kialakítása segít a vizet a növény tövéhez vezetni, továbbá hegyes vége könnyen leszúrható a talajba, ezáltal megfelelően rögzíteni tudjuk. A csepegtető tüske olyan öntözési területeken használható, mint a gyümölcsös, faiskola, fóliasátor, üvegház, mezőgazdasági terület, kiskert, sziklakert, de alkalmazzuk még balkonládák, cserepes növények öntözésére is. Legfőképp olyan öntözési területen használjuk, ahol nagy távolságban (pl.: több mint 100 cm) helyezkednek el a fák, növények vagy nem egyenlő távolságban helyezkednek el a fák, növények és közvetlen a növény tövéhez szeretnénk öntözni. Otthonunkban is praktikus, mivel nem kell meglocsolnunk, vagy ha elutazunk is biztosítva van a növények öntözése. Magasabb pontban lévő balkonládák, cserepes növények öntözése sem akadály, ha a csepegtető gomba nyomáskompenzált. Így nem kell felügyelni az öntözést, mivel az öntözőrendszer kiépítése után a csepegtetés gördülékenyen zajlik, akár automatizálhatjuk is a csepegtető öntözőrendszert.

Összeszerelése

Kiépítése gyors és egyszerű, ilyenkor a gerincvezetéket közvetlen ott fúrjuk meg, ahol a növény tövéhez el akarjuk vezetni a megfelelő vízmennyiséget és belenyomjuk az öntözőcsőbe a csepegtető gombát. A csepegtető gomba ellentétes oldalán lévő csatlakozásra húzzuk a megfelelő méretű kapillárcsövet, majd a kapillárcső végére jön a csepegtető tüske. A tüskét közvetlen az öntözni kívánt növény tövéhez szúrjuk le. Ahhoz, hogy egyszerre több ágon tudjunk csepegtető tüskével öntözni egy darab csepegtető gombáról, elérhető számos csepegtető pók 2-es vagy 4-es elosztóval. Netafim csepegtető gomba, Toro csepegtető gomba egyaránt összeilleszthető vele.

Az általunk forgalmazott, méretarányos termékek egyaránt kompatibilisek egymással. Amennyiben további segítségre van szüksége, hogyan tudja használni, kiépíteni csepegtető öntözőrendszerét vegye fel velünk a kapcsolatot, szakértő kollégáink segítenek. Bővebb leírást és összeszerelési útmutatót az adott termék leírásánál talál vagy tekintse meg az Öntözéswebáruház Youtube csatornáján található videókat, melyek segítenek az összeszerelésben, megfelelő használatban.

IPS0301BQ
Termék súlya: 0.010000 kg

Kapcsolódó termékek