1.000000 kg
Barenbrug RPR lawn fűmag 1kg

Barenbrug RPR Lawn Fűmag 1kg

Bruttó ár: 3 734 Ft
Nettó ár: 2940 Ft

barpowerRPR1

Mennyiség

Barenbrug Bar Power RPR fűmag 1kg

Sportos és szép megújuló pázsit

- Regenerálódó Angol perjét /RPR/ tartalmaz

- Gyorsan fejlődő erős pázsit

- Jó regenerálódó képesség

- Új vetésre és felülvetésre egyaránt alkalmas

- Kiváló betegség ellenállóság jellemzi

- Sűrű pázsitot alkot, így kevesebb gyommal kell számolnunk

- Zöld Bolygó címke – fenntartható ápolást tesz lehetővé

Kérdése van a termékről?

Barenbrug Bar Power RPR fűmag 1kg

Összetétel:

30% RPR - Lolium perenne - Angol perje (Regenerálódó Angol perje)

30% Lolium perenne - Angol perje

10% Poa pratensis - Réti perje

20% Festuca rubra ssp. commutata - Vörös csenkesz (törpe)

10% Festuca rubra ssp. rubra - Vörös csenkesz (tarackos)

Ajánlott adagolás: 20-30g/m2

1kg fűmag 30-50m2-re elegendő

Kézi szóró fűmaghoz, műtrágyához: Handy Pro II

Gyorsan fejlődő erős pázsit

A Bar Power RPR egy gyors fejlődésű fűmagkeverék, mely erős, strapabíró pázsitot ad. Alkalmazásával nem kell hosszú ideig várnia arra, hogy a füvesített területet használni tudja. A pázsitfelület rövid idő alatt elég sűrű és erős lesz ahhoz, hogy lehetőséget biztosítson a szabadidő aktív eltöltéséhez. A fűmagkeverékekben általában a réti perje biztosítja a strapabíró képességet, melyet angol perjével társítanak a gyors kelés, kezdeti fejlődés érdekében. A Bar Power RPR fűmagkeverék tartalmaz réti perjét és regenerálódó angol perjét is, ezáltal gyors fejlődésű és az erős igénybevételnek is jól ellenáll.

Széleskörű felhasználás

A Bar Power RPR fűmagkeverék felhasználható kertek, parkok és sportcélú felületek kialakításához. Az erős igénybevétellel szembeni ellenállóság mellett fontos a pázsit esztétikus megjelenése is, melynek szintén eleget tesz ez a fűmagkeverék. A Bar Power RPR használata gyors fejlődésű, erős, esztétikus pázsitot eredményez.

Új telepítésre és felülvetésre egyaránt alkalmas

A Bar Power RPR új telepítésre és felülvetésre egyaránt alkalmas. Amennyiben szükséges a felülvetéssel folyamatosan jó állapotban tarthatja pázsitját, így egész évben dús, minőségi füves területen töltheti szabadidejét.

Gyors kelés és kezdeti fejlődés

A Bar Power RPR fűmagkeverékben található angol perje gyors kelést és korai erőteljes fejlődést ad, míg a vörös csenkesz és a réti perje dússá teszi a pázsitunkat. A végeredmény: egy rövid idő alatt kialakítható, esztétikus, strapabíró gyepfelület.

Zöld Bolygó Címke

A Barenbrug termékfejlesztése során kiemelt figyelmet fordítanak a pázsit felületek környezetkímélő és gazdaságos fenntartására és használatára. A Zöld Bolygó címkével ellátott fűmagkeverékekkel a Barenbrug hozzájárul a pázsitok fenntartható használatához és fenntartásához. Kiterjedt kutatási tevékenység és hosszú évek tapasztalata biztosítja a Barenbrug részére azt a hozzáértést, amellyel kiválasztják a legmegfelelőbb fűfajtákat és fűmagkeverékeket a füves területek fenntartható használatához és ápolásához.

Öntözéswebáruház Youtube csatorna

barpowerRPR1
Termék súlya: 1.000000 kg

Kapcsolódó termékek