2.000000 kg
CIMM AFE CE 50álló hidrofor tartály 50l

CIMM AF CE 50 álló hidrofor tartály 50l

Bruttó ár: 44 190 Ft
Nettó ár: 34795 Ft

183CAFE050

Mennyiség

CIMM AF CE 50álló hidrofor tartály 50l

- Zárt rendszerű membrános használativíz tartály
- Max. nyomás: 10 bar
- Üzemi hőmérséklet: -10 - 100 fok
- Előnyomás: 1.5 bar
- Csatlakozás (C): 1"
- Magasság (H): 720 mm
- Átmérő (D): 380 mm
- Cserélhető gumimembrán!
- Súlya 19kg

Kérdése van a termékről?

CIMM hidrofor álló tartály AF CE 50 liter

A CIMM hidrofor álló tartály AF CE 50 liter használata igen népszerű háztartási és ipari célra egyaránt. A hidrofor tartályok tároló szerepet töltenek be, ezáltal a víz tárolásának segítségével nem indítja el a rendszer folyamatosan a szivattyút, például ha csak gyors kezet akarunk mosni. Ezek a membrános hidrofor tartályok egy rugalmas zsákból vagy egy membránból állnak, ami elválasztja a nyomás alatti levegőt a víztől és egy zárt tartályból állnak, mely egy meghatározott nyomással előre fel van töltve. A hidrofor tartály levegővel rendelkezik, mely összenyomhatósága lehető teszi, hogy a nyomás alatt lévő rendszerekben vizet tároljanak és fogadják a zárt rendszerben lévő víz hőmérsékletemelkedés miatti térfogat növekedését. Festett és préselt acéllemezből készült, időtálló hidrofor tartályok. A gumimembrán minden tartályban cserélhető, mely egy erős EPDM anyagból készül. 

A hidrofor tartály házi vízellátó rendszerekhez használjuk. A cserélhető membrános hidrofor tartályok használata kimondottan nyomásfokozó berendezésekben, valamint olyan berendezésekben, melyek szaniter és meleg víz előállításához működnek. Emellett használhatjuk szintén fűtési és kondicionáló rendszerekhez. Mindenképp meg kell nézni, hogy a membrán minősítése megfelelő e a felhasználási célra.

Webáruházunkban a tartály csatlakozásához szükséges horganyzott idomokat is megtalálja. Amennyiben további segítségre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot, szakértő kollégáink segítenek. Bővebb leírást és összeszerelési útmutatót az adott termék leírásánál talál vagy tekintse meg az Öntözéswebáruház Youtube csatornáján található videókat, melyek segítenek az összeszerelésben, megfelelő használatban.

CIMM AF CE 50 álló hidrofor tartály 50l

Kivitel Álló
Anyaga Festett acél lemez
Alkalmazás Hidegvíz
Méret 50 liter
Átmérő 380 mm
Magasság 720 mm
Csatlakozás 1"
Előnyomás 2,5 bar
Maximális nyomás 10 bar
Gumimembrán cserélhető
Termék súly (csomagolással) 19 kg
183CAFE050
Termék súlya: 2.000000 kg

Kapcsolódó termékek