6.000000 kg
CIMM AFOSB CE 24 fekvőtartály hidrofor tartály 24L

CIMM AFOSB CE 24 fekvőtartály hidrofor tartály 24L

Bruttó ár: 20 590 Ft
Nettó ár: 16213 Ft

183CASB0241

Mennyiség

CIMM AFOSB CE 24 fekvőtartály hidrofor tartály 24L

Kérdése van a termékről?

CIMM hidrofor fekvő tartály AFOSB CE 24 liter

A CIMM hidrofor fekvő tartály AFOSB CE 24 liter használata igen népszerű háztartási és ipari célra egyaránt. A hidrofor tartályok tároló szerepet töltenek be, ezáltal a víz tárolásának segítségével nem indítja el a rendszer folyamatosan a szivattyút, például ha csak gyors kezet akarunk mosni. Ezek a membrános hidrofor tartályok egy rugalmas zsákból vagy egy membránból állnak, ami elválasztja a nyomás alatti levegőt a víztől és egy zárt tartályból állnak, mely egy meghatározott nyomással előre fel van töltve. A hidrofor tartály levegővel rendelkezik, mely összenyomhatósága lehető teszi, hogy a nyomás alatt lévő rendszerekben vizet tároljanak és fogadják a zárt rendszerben lévő víz hőmérsékletemelkedés miatti térfogat növekedését. Festett és préselt acéllemezből készült, időtálló hidrofor tartályok. A gumimembrán minden tartályban cserélhető, mely egy erős EPDM anyagból készül. 

A hidrofor tartály házi vízellátó rendszerekhez használjuk. A cserélhető membrános hidrofor tartályok használata kimondottan nyomásfokozó berendezésekben, valamint olyan berendezésekben, melyek szaniter és meleg víz előállításához működnek. Emellett használhatjuk szintén fűtési és kondicionáló rendszerekhez. Mindenképp meg kell nézni, hogy a membrán minősítése megfelelő e a felhasználási célra. A szivattyút a puffer tartályra felszerelt talp segítségével könnyen rögzíthetjük.

Webáruházunkban a tartály csatlakozásához szükséges horganyzott idomokat is megtalálja. Amennyiben további segítségre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot, szakértő kollégáink segítenek. Bővebb leírást és összeszerelési útmutatót az adott termék leírásánál talál vagy tekintse meg az Öntözéswebáruház Youtube csatornáján található videókat, melyek segítenek az összeszerelésben, megfelelő használatban.

CIMM AFOSB CE 24 fekvőtartály hidrofor tartály 24L

Kivitel Fekvő
Anyaga Festett acél lemez
Alkalmazás Hidegvíz
Méret 24 liter
Átmérő 260 mm
Hosszúság 485 mm
Csatlakozás 1"
Előnyomás 1,5 bar
Maximális nyomás 8 bar
Gumimembrán cserélhető
Termék súly (csomagolással) 7 kg
183CASB0241
Termék súlya: 6.000000 kg

Kapcsolódó termékek