0.005000 kg
HUNTER Visszafolyásgátló Pro-Spray szórófejhez

HUNTER Visszafolyásgátló Pro-Spray szórófejhez

Bruttó ár: 399 Ft
Nettó ár: 314 Ft

330250

Mennyiség

HUNTER Visszafolyásgátló Pro-Spray szórófejhez

Kérdése van a termékről?

HUNTER Visszafolyásgátló Pro-Spray szórófejhez

Visszafolyásgátló, mely bármely méretű HUNTER Pro-Spray szórófejházba könnyedén beszerelhető. A visszafolyásgátló megakadályozza, hogy a nem teljesen sík területen az alacsonyabban lévő szórófejek körül víztócsa keletkezzen, mert az öntözés befejezése után ezekből a szórófejekből kifolyhat a csőben lévő víz.

Egyszerűen szerelhető, a letelepített szórófejekbe akár utólag is beletehetjük. 

maxresdefault.jpg

Ez a Hunter visszafolyásgátló visszacsapó szelepnek is nevezhető. Kertünk lejtős területein célszerű alkalmazni és egészen pontosan 3,0 méter szintkülönbségekig hatékony. Mivel megakadályozza a tócsák állandó jellegű kialakulását a szórófej körül, ezért elkerüljük az állandóan nedves területeket.

Ennek a terméknek a telepítése roppant egyszerű:

  • Nem igényel külön földmunkát ennek a visszafolyásgátlónak az alkalmazása
  • Egyszerűen kivesszük a Pro-Spray szórófej belsejét
  • A kiemelkedő rész talpába beillesztjük a terméket
  • Utólag is könnyedén beilleszthető a beépített szórófejbe, akár percek alatt

 
Nagy előny még a Hunter visszafolyásgátlók esetében, hogy nem megy kárba semennyi víz sem az öntözés végeztével. Így takarékossági szempontok alapján is előnyös elgondolkodni ennek a terméknek a megvásárlásán és telepítésén. 
 
Hunter Pro-Spray termékcsalád egy kiváló szórófej-csoport, mely rendkívül takarékos és innovatív megoldást kíván kertünk öntözésére. Éppen ezért ajánljuk, hogy tegye még hatékonyabbá rendszerét ilyen és ehhez hasonló elemekkel. 
 
Ez a HUNTER visszafolyásgátló Pro-Spray szórófejhez, azon belül több típushoz is alkalmazható, mind a 10 cm-es (4”), 15 cm-es (6”) és 30 cm-es (12”) típusokhoz.
 
Bátran ajánljuk kínálatunk Hunter termékeit, a cég ugyanis az egyik legkiválóbb és prémium kategóriás öntözőrendszer alkatrészeket gyártó amerikai nagyvállalat. Termékeiket mindenhol keresik és alkalmazzák, a világ bármely pontján. A cég kiemelten fontosnak tartja a gazdaságos, takarékos vízhasználatot és ez a szemléletmód visszatükröződik innovatív fejlesztéseiken, gyártási eljárásaikon is. 
 
Ezzel a visszafolyásgátlóval is a Hunter szellemiségét idézzük, hiszen a takarékos vízfelhasználás ma már nem csak anyagi, hanem ökológiai szempont is. Ráadásul ezzel a termékkel kertje mélyebben fekvő területein is tökéletes szárazságot eszközölhet ki. Nem fog tócsákba lépni, esetleg elcsúszni a nedves területeken. 
 
Válasszon ehhez a termékhez egy megfelelő Pro-Spray szórófejet is, tökéletessé, takarékossá és effektívvé téve kerti öntözőrendszerét!

330250
Termék súlya: 0.005000 kg

Kapcsolódó termékek