0.010000 kg
Hunter MP Corner rotátor fúvóka 45º-105º

Hunter MP Corner rotátor fúvóka 45º-105º

Bruttó ár: 2 790 Ft
Nettó ár: 2197 Ft

370350

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
20 5% Legfeljebb 2 790 Ft
40 8% Legfeljebb 8 928 Ft
Mennyiség

Hunter MP Corner rotátor fúvóka 45º-105º

- 45-105° között állítható forgásszög

- Saroköntöző fúvóka

- Öntözési sugár: 2,5-4,5 m

- Rotátor technológia

- Kiegyenlített öntözési intenzitás

- Víztakarékos, szélnek ellenálló többsugaras öntözés

- Szennyeződésvédelem

Kérdése van a termékről?

Hunter MP Corner rotátor fúvóka 45º-105º 

A Hunter MP rotátor fúvóka az új technológiás öntözés csúcsterméke. Amerikai nagyvállalatként ismert Hunter Industries a termék gyártója. Termékcsaládjai régóta ismertek, híres megbízhatóságáról és kiváló minőségéről. Élettartama több évig is kitart.

Az egyik legmegbízhatóbb, piacvezető terméke a Hunter MP rotátor fúvóka. Az MP rotátor víztakarékos, az öntözési intenzitása teljesen egyenletes. Szélnek ellenálló többsugaras öntözést biztosít, ezzel megakadályozza a ködképződést. Számunkra az MP rotátor fúvóka szórásképe az egyik legszebb. Míg a spray fejnek fix a szórásképe, a rotoros szórófejeknél pedig forgó mozgást szokhattunk meg, az MP rotátor fúvókánál ezt a két tulajdonságot összegyúrták és egy adott szórásszögön belül több szintben forgó vízsugarat láthatunk működés közben.

 Mivel a rotátor fúvóka azonos becsatlakozási mérete és szórási távolsága megegyezik például a Hunter fix fúvóka, Hunter állítható PRO VAN fúvóka méretével, ezáltal ugyan abba a típusú szórófejházba kompatibilis (pl.: Pro-Spray, PSU), így könnyen kiváltható. Bátran válassza az új dimenziós Hunter rotátor fúvókát a pontosabb lefedettség, víztakarékosság és egyenletes öntözés elérése érdekében!

A Hunter MP Corner rotátor fúvóka türkiz színű, 1/2” belső menettel rendelkezik. Az öntözési sugár 2,5-4,5 méterig adott. Speciális rotátor fúvóka, mely 3,5x4,5 méterre öntöz, szórásszöge 45°, 90 és 105°-ra állítható. Tökéletesen beöntözi a sarkokat, szűk területeket. Egyszerű a szórásszög-állítás és könnyen, akár 25%-al csökkenthető a szórási sugár. Ehhez a fúvóka tetején található csavart el kell tekerni, de a szóráskép nem fog változni. Az MP Corner rotátor fúvóka beállításához használjon MP rotátor állító kulcsot.

Változó kilépésszögű, rendkívül hatékony forgó vízsugárral rendelkezik a Hunter MP Corner rotátor fúvóka. A kettős kiemelkedésnek köszönhetően mind induláskor, mind visszahúzódás előtt átmosatja a fúvókát, így jól tűri a szennyeződést. Lényeges, hogy alacsony intenzitással öntözzünk, az MP Corner rotátor 10 mm/óra, mivel a talajok javarészt 25 mm/óránál kisebb elszivárogtató képességgel rendelkeznek. Szennyezett víz esetén közegszűrő beépítése ajánlott.

Műszaki adatai:

Szín: türkiz

Öntözési sugár: 2,5-4,5 méter

Öntözési szög: 45°-105°

Kijuttatott vízmennyiség: 0,61-2 liter/perc

Ajánlott nyomástartomány: 2,1-3,8 bar

Csapadékintenzitás: 18-26 mm/óra

A vízsugár legmagasabb pontja: 0,25 m (2 bar nyomáson)

Az MP rotátor optimális nyomása 2,8 bar.

Legyen a terület egyenletes vagy felosztott, a méretek a legváltozatosabbak, a pontos öntözési lefedettséghez kínálatunkban minden terméket megtalál! Számunkra nincs lehetetlen! Szakértő kollégáink segítségét bármikor igénybe veheti, ingyenes öntözőrendszer tervezést biztosítunk! Az Öntözéswebáruház Youtube csatornán számos segítő videót talál a termékek megfelelő használatához!

370350

Adatlap

Fúvóka típúsa
Rotátor
Termék súlya: 0.010000 kg

Kapcsolódó termékek