0.010000 kg
Hunter MP Rotator Right Strip fúvóka

Hunter MP Rotator Right Strip fúvóka

Bruttó ár: 2 790 Ft
Nettó ár: 2197 Ft

370380

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
20 5% Legfeljebb 2 790 Ft
40 8% Legfeljebb 8 928 Ft
Mennyiség

Hunter MP Rotator Right Strip fúvóka

- 1,5 x 4,5 méter öntözési sugár

- Speciális sávszóró jobb sarokból

- Keskeny, téglalap alakú területekre

- Rotátor technológia

- Kiegyenlített öntözési intenzitás

- Víztakarékos, szélnek ellenálló többsugaras öntözés

- Szennyeződésvédelem

Kérdése van a termékről?

Hunter MP Rotator Right Strip fúvóka

A Hunter MP rotátor fúvóka az új technológiás öntözés csúcsterméke. Amerikai nagyvállalatként ismert Hunter Industries a termék gyártója. Termékcsaládjai régóta ismertek, híres megbízhatóságáról és kiváló minőségéről. Élettartama több évig is kitart.

Az egyik legmegbízhatóbb, piacvezető terméke a Hunter MP rotátor fúvóka. Az MP rotátor víztakarékos, az öntözési intenzitása teljesen egyenletes. Szélnek ellenálló többsugaras öntözést biztosít, ezzel megakadályozza a ködképződést. Számunkra az MP rotátor fúvóka szórásképe az egyik legszebb. Míg a spray fejnek fix a szórásképe, a rotoros szórófejeknél pedig forgó mozgást szokhattunk meg, az MP rotátor fúvókánál ezt a két tulajdonságot összegyúrták és egy adott szórásszögön belül több szintben forgó vízsugarat láthatunk működés közben.

 Mivel a rotátor fúvóka azonos becsatlakozási mérete és szórási távolsága megegyezik például a Hunter fix fúvóka, Hunter állítható PRO VAN fúvóka méretével, ezáltal ugyan abba a típusú szórófejházba kompatibilis (pl.: Pro-Spray, PSU), így könnyen kiváltható. Bátran válassza az új dimenziós Hunter rotátor fúvókát a pontosabb lefedettség, víztakarékosság és egyenletes öntözés elérése érdekében!

A Hunter MP Right Strip rotátor fúvóka réz színű, 1/2” belső menettel rendelkezik. Speciális rotátor fúvóka, mely 1,5x4,5 méterre öntöz a terület jobb sarkából. Tökéletesen alkalmas keskeny, téglalap alakú területek megfelelő öntözésére. Akár 25%-al csökkenthető a szórási sugár. Ehhez a fúvóka tetején található csavart el kell tekerni, de a szóráskép nem fog változni. Az MP Right Strip rotátor fúvóka beállításához használjon MP rotátor állító kulcsot.

Változó kilépésszögű, rendkívül hatékony forgó vízsugárral rendelkezik a Hunter MP Right Strip rotátor fúvóka. A kettős kiemelkedésnek köszönhetően mind induláskor, mind visszahúzódás előtt átmosatja a fúvókát, így jól tűri a szennyeződést. Lényeges, hogy alacsony intenzitással öntözzünk, az MP Right Strip rotátor 10 mm/óra, mivel a talajok javarészt 25 mm/óránál kisebb elszivárogtató képességgel rendelkeznek. Szennyezett víz esetén közegszűrő beépítése ajánlott.

Műszaki adatai:

Szín: réz

Öntözési sugár: 1,5 x 4,5 méter (2,8 bar nyomáson)

Min. szélesség: 1,1 x 4,2 méter ( 1,7 bar nyomáson)

Max. szélesség: 1,8 x 4,9 méter ( 3,8 bar nyomáson)

Kijuttatott vízmennyiség: 0,72-0,97 liter/perc

Ajánlott nyomástartomány: 2,1-3,8 bar

Csapadékintenzitás: 12 mm/óra

Az MP rotátor optimális nyomása 2,8 bar.

A normál MP rotátor modellekkel együtt működtetve tervezzen egysoros kialakítást vagy háromszög kötést. Az MP 800 rotátor szériával működtetve téglalap kötésben telepítse.

Legyen a terület egyenletes vagy felosztott, a méretek a legváltozatosabbak, a pontos öntözési lefedettséghez kínálatunkban minden terméket megtalál! Számunkra nincs lehetetlen! Szakértő kollégáink segítségét bármikor igénybe veheti, ingyenes öntözőrendszer tervezést biztosítunk! Az Öntözéswebáruház Youtube csatornán számos segítő videót talál a termékek megfelelő használatához!

370380

Adatlap

Fúvóka típúsa
Fix
Rotátor
Sávszóró
Termék súlya: 0.010000 kg

Kapcsolódó termékek