22.000000 kg
AQUAFILL WS CE 60H fekvő tágulási tartály 60L

AQUAFILL WS CE 60H fekvő tágulási tartály 60L

Bruttó ár: 56 298 Ft
Nettó ár: 44329 Ft

WSCE60H

Mennyiség

AQUAFILL WS CE 60H fekvő tágulási tartály 60L

Kérdése van a termékről?

AQUAFILL WS CE 60H fekvő tágulási tartály 60L

Aquafill WS CE 60H fekvő tágulási tartály 60 liter Az Aquafill WS CE 60 liter fekvő tágulási tartály használata igen népszerű háztartási és ipari célra egyaránt. A tágulási tartályok tároló szerepet töltenek be, ezáltal a víz tárolásának segítségével nem indítja el a rendszer folyamatosan a szivattyút, például ha csak gyors kezet akarunk mosni. Ezek a membrános tágulási tartályok egy rugalmas zsákból vagy egy membránból állnak, ami elválasztja a nyomás alatti levegőt a víztől és egy zárt tartályból állnak, mely egy meghatározott nyomással előre fel van töltve. A tágulási tartály levegővel rendelkezik, mely összenyomhatósága lehető teszi, hogy a nyomás alatt lévő rendszerekben vizet tároljanak és fogadják a zárt rendszerben lévő víz hőmérsékletemelkedés miatti térfogat növekedését. Festett és préselt acéllemezből készült, időtálló tágulási tartályok. A gumimembrán minden tartályban cserélhető, mely egy erős EPDM anyagból készül. 

A tágulási tartály házi vízellátó rendszerekhez használjuk. A tágulási tartályokat felhasználhatóak nyomástartó rendszerekben, hideg és meleg háztartási vízrendszerekben, fűtési és hűtési rendszerekben. Mindenképp meg kell nézni, hogy a membrán minősítése megfelelő e a felhasználási célra.

Webáruházunkban a tartály csatlakozásához szükséges horganyzott idomokat is megtalálja. Amennyiben további segítségre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot, szakértő kollégáink segítenek. Bővebb leírást és összeszerelési útmutatót az adott termék leírásánál talál vagy tekintse meg az Öntözéswebáruház Youtube csatornáján található videókat, melyek segítenek az összeszerelésben, megfelelő használatban.

AQUAFILL WS CE 60H fekvő tágulási tartály 60L

Kivitel Fekvő
Anyaga Festett acél lemez
Alkalmazás Hidegvíz
Méret 60 liter
Átmérő 410 mm
Magasság 670 mm
Csatlakozás 1"
Előnyomás 2 bar
Maximális nyomás 10 bar
Gumimembrán cserélhető
Termék súly (csomagolással) 22 kg
WSCE60H
Termék súlya: 22.000000 kg

Kapcsolódó termékek